Ecosistema Startup Girona

El passat dia 9 de juny, vàrem celebrar una d’aquelles trobades que feia temps que molts somiàvem. Ens vàrem reunir 40 persones rellevants del ecosistema startup gironí al nou coworking B&Co de Girona.

Va ser un debat obert, on l’única pretensió era posar en comú un dels objectius que tenim molts al cap: donar a conèixer, potenciar i atraure talent al nostre ecosistema Startup gironí.

Un ecosistema startup creiem que és una convergència de tots els actors involucrats en el procés d’emprenedoria on es fomenta la innovació, la creació i el desenvolupament de noves empreses. Per tant un ecosistema ha de tenir: talent (Universitats com UdG), espais (vivers d’empreses, coworkings, Parc Científic, …), capital (inversors com BAGI) i serveis dedicats (incubadores com Mentyco).

Varen sortir idees força com: Necessitem mes actes a Girona; identificar els ingredients que tenim a la nostra terra, potenciar-los i comunicar-ho; Atraure tant talent de fora cap aquí, com capital i mes recursos.

No serà l’únic acte que farem, ja en tenim un programat per el setembre, i ja ens vàrem organitzar en grups de treball per tal de poder començar a treballar en diferents fronts.

Vull donar les gràcies a l’Stefano Lacaita, en Robert Mas, en Pere Condom i a la gent de BAGi i Mentyco que tants cops vàrem parlar sobre fer aquesta trobada, que finalment vàrem poder realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *