Girona Next

Del que va començar com una trobada entre alguns agents de l’ecosistema Startup a Girona pel mes de juny, ha esdevingut el que és ara Girona Next, un moviment que en la quarta trobada a principis de desembre, va reunir més de 130 persones.

Girona Next és un moviment independent i transversal que té com a objectiu principal contribuir a crear comunitat, connectar i vertebrar l’ecosistema emprenedor i tecnològic de Girona. A més a més, té com a missió atraure talent i inversió local i internacional per promoure la creació i el desenvolupament de Startups i projectes d’alt creixement arrelats a les comarques gironines.

Girona Next es reuneix puntualment l’últim dijous de cada mes, cada trobada en un lloc diferent, i sent una trobada a on pots conèixer projectes incipients, entrevista en algun referent del ecosistema, i sobretot networking i conèixer-nos entre tots els que fem possible que Girona esdevingui un pol d’atracció de Startups i innovació.

En resum, Girona Next és un moviment que té com a objectiu promoure l’emprenedoria i la innovació a Girona. Mitjançant la creació d’un ecosistema emprenedor fort i dinàmic, així com la realització d’esdeveniments i activitats per fomentar la cultura emprenedora, Girona Next pretén enfortir el Ecosistema Startup a Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *