Mentors

Durant la vida d’una startup, convindria tenir gent a prop que ens ajudés a fer créixer el nostre negoci. Sobretot en les primeres etapes, per poder accelerar les primeres vendes, reafirmar l’estratègia del model de negoci, i validar el producte/servei al mercat que vas dirigit.

Aquests consellers d’empresa s’anomenen mentors. Un mentor és una persona que ha passat per l’experiència d’emprendre un negoci, una o varies vegades durant la seva vida professional i ara te temps per dedicar a ajudar-te en fer créixer el teu negoci.

Aquests mentors es posen al costat de l’emprenedor, per ajudar-lo a fer créixer mes ràpidament el seu negoci, aplicant l’experiència prèvia del mentor.

Durant la meva col·laboració durant 4 anys al programa Start-Up Catalonia de la Generalitat de Catalunya, he conegut mes de 150 mentors de tot Catalunya, tots ells amb una experiència molt gran en diferents àmbits de negoci: finançament, comercial, vendes, mètriques, màrqueting, negocis digitals, industrial, agroalimentària, turisme, …

Un dels punts clau en que aquest assessorament funcioni, és la bona tria del mentor , que sigui del sector o àmbit a on l’emprenedor vagi mes coix, i que hi hagi un bon feeling entre ells.

Vist els resultats del programa Start-Up Catalonia, del qual varen passar mes de 500 startup’s de tot Catalunya, un dels punts mes ben valorats per part dels emprenedors, va ser la figura del mentor, explicant que va ser clau per posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *