Reinicia

Ara que ja estem tots davant aquesta “nova normalitat”, és moment de planificar la nostra estratègia com a empresa, professional, … Com quan en un ordinador o smartphone, veiem que va lent, no funcionen coses, la opció mes fàcil i efectiva és la de reiniciar l’aparell; ara ens toca a nosaltres o els nostre negocis reiniciar-nos.

Durant el confinament ens hem adonat de coses que teníem per imperdurables, no ho son. En pocs dies ens pot canviar la vida professional, i hem de ser prou dinàmics per adaptar-nos a la nova situació i el següent pas aprofitar aquests canvis per orientar-nos millor.

Molts canvis que hem hagut de fer durant aquest confinament i posteriorment, seran canvis permanents, per tant res serà igual al que ja anomenem època post-covid.

Seria un error pensar que tot tornarà al seu lloc, que tard o d’hora tornarem a estar com abans. Ara els humans som conscients que en qualsevol moment, pot canviar la nostra vida radicalment, per tant els nostres hàbits han canviat.

De les coses que crec que ja no tornaran a ser com abans, son per exemple: El teletreball, les reunions virtuals, el comerç local digitalitzat, els pagaments virtuals (targeta, bizum, …), la nova higiene (desinfecció), el nou turisme (no massificat), …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *