#REINVENTA’T

Enguany des de Calonge i Sant Antoni teníem un repte immens, convertir el Congrés d’Emprenedoria AltaMar en un referent, consolidat i a sobre, enmig d’una pandèmia global que ens ha afectat a tots.

Un Congrés que vàrem fer durant 3 dies, el 24, 25 i 26 de novembre, en format “híbrid”, amb els ponents físicament allà i els assistents online.

La resposta va ser immediata i molt bona: Mes de 190 inscrits als 3 dies de Congrés, i més de 540 inscrits a la Conferència magistral que va efectuar el professor Xavier Sala i Martin.

Aquesta tercera edició va tenir ponents de luxe com Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona que ens va parlar sobre “l’empresariat enfront les crisis”, l’Emma Roca esportista, emprenedora i bombera que ens va guiar amb “com superar tots els obstacles” o en Pep Marí psicòleg i educador parlant sobre “com liderar equips guanyadors”

Vàrem tenir dues taules rodones, la primera amb empreses del municipi titulada “nous emprenedors en temps de crisis” amb Espai Gastronòmic, Mibrasa i Feral. La segona taula rodona d’empreses amb futur, vàrem parlar amb Mariona Serra de GoodGut, Montse Jordi de Wikiloc, Diana Ballart de The Smart Lollipop i Eva Garcés de l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà.

També vàrem tenir la presència de Luis Font amb “Com transformar digitalment el teu negoci”, Ricard Castellet amb“Com i què comuniquem en temps de Covid19”, Pere Condom amb “Com la ciència i la tecnologia poden crear noves startups”, Oriol López Villena amb “Créixer en temps convulsos: Com superar la crisis actual i garantir la supervivència empresarial” o Hernán Scapusio CEO i fundador de Agile Content.

Una de les coses que hem trobat a faltar, és la possibilitat de generar networking entre els assistents, i és per això que vàrem disposar d’una eina a on els assistents es podien enviar missatges entre ells (hi van haver-hi mes de 200 missatges registrats) amb l’ajuda del taller de networking que va efectuar Rafel Sánchez de Creativita.

Una de les coses mes ben valorades per a tots els assistents, va ser que varen tenir, i tenen encara a disposició, tots els vídeos enregistrats de totes les ponències, així si s’en van perdre alguna o volen tornar a recordar aquell concepte que van trobar interessant, poden tornar a veure’l.

De cares a la quarta edició, tenim clar que volem tornar a fer-la presencial, però que també es pugui fer el seguiment online i poder enregistrar les ponències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *