2on Congrés d’Emprenedoria AltaMar de Calonge i Sant Antoni

El dijous 28 i divendres 29 de novembre, es va celebrar al viver d’empreses AltaMar, ubicat dins el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge, el 2on Congrés d’Emprenedoria que enguany es va enfocar a la INNOVACIÓ.

Vist l’èxit de les conferències magistrals impartides per Emili Duró l’any 2016 i Victor Küppers l’any 2017, el 2018 es va voler crear aquest format de congrés amb un gran èxit d’assistents.

Aquesta segona edició va començar amb ponències tant enriquidores com la de Oscar Cumí, parlant sobre com fer créixer la teva marca a través dels microinfluencers o la de Jaume Marín parlant sobre la innovació en el sector turístic. Tot seguit vàrem tenir una taula rodona “Empresaris que innoven a Calonge” formada per la Clara Esteve, fundadora de All That She Loves, Glòria Tort de Cosmètics Giura-Tort i Eric Mañés de Bravanautic i Turinet Play. Paral·lelament es va fer una taula rodona amb cooperatives innovadores com La Fageda, La Cooperativa Humanitària i Suara Cooperativa.

La xerrada sobre creativitat i innovació va ser a càrrec de Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per la Creativació on ens va explicar com podem ser innovadors dins les nostres empreses.

Ben dinat vàrem anar a fer una visita al nou Celler Viníric que tenim al municipi, del qual en vàrem poder extreure quines innovacions es poden fer en aquest sector.

Al vespre mes de 500 persones varen escoltar la conferència magistral de Santiago Niño Becerra a on ens va explicar totes les tendències econòmiques que ens vindran.

L’últim dia el programa del Congrés es va enfocar en l’empoderament de la dona emprenedora, amb ponents com Laura Martínez, Lali Oms (amb Sergio Cortés), Iolanda Piedra i finalment amb la xef Carme Ruscalleda.

Vist l’èxit d’aquesta segona edició, el congrés ja és un referent sobre emprenedoria a la nostra província, i ja estem preparant la 3era edició que anirà sobre les EMOCIONS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *