Coworking

La paraula coworking ja no és desconeguda per a la majoria de gent. Un coworking és una forma de treball que permet a emprenedors, professionals, treballadors, … compartir un mateix espai de treball per desenvolupar els seus projectes empresarials i alhora crear  sinergies entre ells.

Els coworking va començar fa uns 15 anys a Estats Units, i es va anar estenent a mig món. Avui en dia es calcula que hi ha uns 15.000 espais a tot el món i cada dia se’n van creant de nous. Hi ha estudis que parlen de que la xifra anirà creixent i que per l’any 2022 està previst que hi hagin disponibles uns 5 milions de llocs de treball en coworkings.

A Girona ciutat ja fa temps que convivim i cotreballem en aquests espais. CoEspai, Cooking Girona i Coworking Girona varen ser els pioners, i darrerament han anat apareixent nous espais. A tota la província de Girona, tenim ja un munt d’espais (públics i privats) que per un preu molt econòmic, podem tenir una taula disponible.

Tinc la sort de dirigir 2 coworkings (Nexes a Forallac i Altamar a Calonge) i constato de que el coworking no és una moda, i que cada vegada hi ha mes interès per aquests espais. És per això que cal ampliar-los i dotar-los de mes serveis.

Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *